2010. december 19.

XUKOR, ALIAS NYÍRFACUKOR

Az előző bejegyzésben már emlegettem, sőt korábban is:

Mindenképp érdemes szót ejteni erről a természetes édesítőről. Annál is inkább, mert most nektek, mint a www.tejutazas.blogspot.com kedves olvasóinak kedvezményes vásárlási lehetőséget is kínálok! 

De lássuk először is miről van szó.

Ez a termék a nevét onnan kapta, hogy Napóleon idején Franciaországban a nyírfa leveléből készítették. Persze az akkori eljárások még kezdetlegesek voltak, így a tisztasága nem volt meggyőző és sokkal egyszerűbb és olcsóbb volt a répacukorból előállítani ugyanazt az ízt.



Egy természetes alapanyagú édesítőszer, amely a cukorhoz hasonlóan viselkedik olyannyira, hogy gyakorlatilag 1:1 arányban kiváltható vele. 40%-kal kevesebb kalóriát és 75%-kal kevesebb szénhidrátot tartalmaz, mint a finomított (azaz fehér) cukor és amit még érdemes kiemelni, a lassú felszívódása (7-e glikémiás index). Teljesen növényi alapú és mellékízmentes. 

Nem roncsolja a fogakat, sőt gátolja a fogszuvasodást, cukorbetegek is fogyaszthatják. Van még egy pozitív hatása: csökkenti a középfülgyulladások előfordulását.

Amire érdemes odafigyelni, hogy jelentős az antibakteriális hatása, így (mivel megöli a gombákat) nem alkalmas élesztővel készült sütemények készítésére! 

Sajnos nem mindenki engedheti meg magának, az ára ugyanis nem hasonlítható össze a finomított cukoréval, azonban az alábbi kód segítségével, 10% kedvezménnnyel juthatsz hozzá az alábbi oldalon:


A kuponkód: tej1



Jó vásárlást!

Nincsenek megjegyzések: